Pakkemaskiner

Pakkemaskiner fra førende producenter

Har du brug for en ny pakkemaskine eller en hel pakkelinje til dine produkter? Vi har løsningen, kontakt os!

Pakkemaskiner

Maskiner til fødevareemballering

Kafeko repræsenterer førende europæiske producenter for maskiner til fødevareemballerings på det Nordiske marked. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning der passer til jeres produkt og giver optimal disponering. Posepakker af forskellig art, Flowpakker til f.eks. chokoladebarer, chokoladekager eller kiks. Vakuumpakker poser til kaffe, mel, sukker eller morgenmadsprodukter. Kartonpakker såsom en salgsenhed eller transportemballage samt maskiner til bæger og flasker. I menuen finder du mere information om de forskellige pakkemaskiner, som vi kan levere til dig.

Pakkemaskiner-Syntegon packaging line
Syntegon packaging line

Emballeringsmaskiner til farmaceutiske produkter

Har du brug for en hermetisk forseglet flowpak-emballage til lægemidler eller til medicinsk udstyr? Vi kan tilbyde indløb systemer til ampuller eller hætteglas til en kartonnerings maskine, side limet kartoner eller topload samt en maskine for transportemballage. Vi kan også levere serialiserings- og aggregeringsudstyr samt software. Eller en fylde/lukker maskine til orale produkter samt kartonnering maskiner.

Kontakt os, så kan vi fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med emballering af medicin.

Pakkemaskiner Rotzinger Pharmapack cartoning line
Rotzinger Pharmapack cartoning line

Emballeringsmaskiner til andre produkter

Pet-food, tekniske produkter, opvasketabletter, kort eller el-komponenter. Alle typer produkter har brug for en indpakning. Vi kan hjælpe dig med at finde den optimale pakkemaskine til jeres behov.

Pakkemaskinen som en del af din bæredygtige udvikling

Vores fokuser 100% på at samarbejde med dig om at levere pakkemaskiner og løsninger, der kan håndtere fremtidens bæredygtige emballagematerialer.

Papir eller pap, vi kan håndtere papirbaseret film eller et genanvendeligt monolaminat. Vi har allerede løsninger på dette, kontakt os, for mere information.

Pakkemaskiner-Syntegon-paper-form-line_
Syntegon Paper Form Line 
Pakkemaskiner Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 

Turn-key projekt med en partner

En pakkelinje består af grænseflader mellem forskellige emballeringsmaskiner. Lad os hjælpe dig og tage ansvar for hele linjen. En partner, en grænseflade, et kontrolsystem. Vi gør arbejdet for dig.

Vi er din nordiske partner inden for proces og forparknings teknologi!

Kontakt os gerne, så finder vi den bedste løsning for jeres virksomhed.