
For slikindustrien
Vores partnere, Syntegon og Rotzinger Hansella, leverer maskiner til proces, støbning og formning til f.eks. fremstilling af slik, til disse produkter.
- Skumprodukter, vingummi, jelly, karamel, fondant, hårde karameller med eller uden fyld. Mysli, chokoladebar eller sportsbarer, tyggegummi og lakrids.
Fremstilling af massen- dejen – køkken og støbning
Fremstil jeres produktmasse af råvarerne til dine slikprodukt ud fra jeres recept. Veje-, doserings- og blandingsudstyr, hvor f.eks. ingredienser som mælkepulver, pektin, isomalt, stivelse og gelatine blandes og opløses.

Kogningen sker kontinuerligt i den lodrette varmeveksler, hvor massen på kort tid blandes og koges. Det unikke design af varmeveksleren gør det muligt at undgå døde zoner, og resultatet giver en glat og fin masse. Kapacitet fra 600 kg op til 5000 kg i timen.

Farve og smag tilsættes massen, og tilpasset efter behov, hvor antal farver og smag doseres med gravimetrisk eller volumetrisk systemer.

Støbelinjer til slik er bygget i forskellige varianter fra standardbredder og til “jumbo” størrelser, og hvor du også kan få orienteret tømning af bakken for produkter der skal overtrækkes med for eksempel chokolade, Ud over traditionel stivelseskant kan vi også levere stivelsesfri silikoneforme.


Tørring og afkøling af stivelsen fra din Mogul sker ved hjælp af et kompakt system.

Oliering og sukkertromler fås i forskellige størrelser og materialer, der passer til dine forskellige produkter.
Fremstilling af hårde karameller
Rotzinger Hansella tilbyder komplette løsninger til fremstilling af hårde karameller, fra blanding af massen til formning og prægning med kapacitet fra 500 kg til 2000 kg i timen.


Fremstilling af bar
Rotzinger Hansella tilbyder komplette løsninger til fremstilling af bar. Alt fra blanding, formning, afkøling og skæring af produktet til emballering. Udstyret er velegnet til musli, protein, frugt, slik og crispy bar.


Vælg kontaktperson i et andet land.
